Evaluating the efficiency of sodium bicarbonate and ascorbic acid in protecting apple fruit from injury isolated fungus Aspergillus niger producing ochratoxin under normal storage conditions

[mhc_section admin_label=”section”][mhc_row admin_label=”row”][mhc_column type=”4_4″][mhc_text admin_label=”نص” background_layout=”light” text_orientation=”right”]

تقييم كفاءة مادتي بيكاربونات الصوديوم وحامض الاسكوربيك في حماية ثمرة التفاح

من الاصابة بعزلة الفطر Aspergillus niger المنتجة

لسم الاوكراتوكسين تحت ظروف الخزن الطبيعية

[/mhc_text][mhc_button admin_label=”زر” button_url=”https://drive.google.com/file/d/1SXycyFA0OZ0Go0o1Qz5albYtLeLwYQle/view?usp=sharing” button_text=”اقرأ المزيد” url_new_window=”off” button_style=”off” button_color=”#474747″ button_text_color=”#ffffff” background_layout=”dark” use_icon=”off” font_list=”mhicons” text_orientation=”right” animation=”off” button_fx=”off” button_size=”default” button_font=”off” wide_button=”off” /][/mhc_column][/mhc_row][/mhc_section]